İstanbul 3 Şubesi

KADIN KOMİSYONUMUZDAN HALEP KERMESİ

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 3 Nolu Şubemizin Kadın Komisyonu, Halep'ten İdlib'e getirilen muhacir kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere IHH ile birlikte bir kermes düzenledi.

Kermes, Ümraniye Son Durak Hanımeller Çarşısı'nda ( Son Durak Camii Yanı ) hizmete sunulmuş olup 23.12.2016 tarihine kadar devam edecektir. Üyelerimizi ve tüm Suriye ( Halep ) dostlarını kermesimize bekliyoruz. Allah, yardımlarınızı şimdiden kabul etsin.

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 3 Nolu Şube Kadın Komisyonumuza bu duyarlı faaliyetinden ötürü teşekkür eder, tüm çalışmalarında başarılar dileriz.

Kadın Komisyonu Başkanımı Sayın Huriye Dönmez konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Müslümanız biz;
Merhameti Muhammed'den öğrenmiş.
İslamla şereflenmiş barış elçileri. 
Bu yüzden, bizim yükümüz biraz merhamet olmalı.

Çok değil yani; 
İnsan sadece dünyayı diğer insanlara yaşanılası kılacak kadar mümin olmalı!

Kış üşüttükçe içimizi nasil yardım ederiz sorusu kurcaladı zihnimizi. Cılız seslerimiz yankılandı, çoğaldı. Çoğaldıkça bereketlendi çabalarımız. Hayır için kosanlara yaren olmak geldi aklımıza. Eğitim bir Sen 3 Nolu Şube Kadın Komisyonu olarak degerli başkanımız Erol Ermiş'in desteği ve İHH Umraniye bayan temsilcileri ile Ümraniye Belediyesinin Hanımeller Çarşısında tedarik ettiği standlarda HALEP İÇİN kermes duzenledik. Kermesimize ilgi ve katılımın yoğunluğu bizi hem şaşırttı hem de mutlu etti. Bu milletin özü ne kadar güzel yarabbi dedirtti. Kermesimiz haftasonuna kadar devam edecek. Güzel bir çay ve envai çeşit yiyeceklerden satın alarak bu guzel harekete ortak olmanız, çorbamıza bir tutam tuz katmanız için bekliyoruz sizleri.

Hayırda yarışanlardan olmak ümidiyle Allah'a emanet olun.