İstanbul 3 Şubesi

ÇEKMEKÖY İLÇE TEMSİLCİLİĞİMİZ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

          Eğitim-Bir-Sen Çekmeköy  Temsilciliği, Öğretmenler Gününü Çekmeköy Çınar Koleji’nde kutladı. Çekmeköy kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy belediye başkan yardımcısı Şahmettin Yüksel, Çekmeköy belediye başkan yardımcısı Ahmet Epli, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş,  Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri, Eğitim-Bir-Sen 3No’lu Şube başkanı Erol Ermiş ve yönetim kurulu üyeleri, Eğitim-Bir-Sen 3 No’lu  Şubenin ilçe başkanları ve Çekmeköy’de görev yapan yaklaşık üç yüz öğretmenin de katılım sağladığı  program büyük bir coşku  içinde geçti.

 

                    

 

          Yemek sonrası başlayan program, protokol konuşmalarıyla devam etti.  Eğitim-Bir-Sen Çekmeköy İlçe Temsilcisi Nazmi Yıldırım; şube yönetimine seçilmesinden dolayı boşalan ilçe temsilciliğine getirilen Mahir Dönmez’e görevini devrederken yaptığı kısa konuşmada ; “ 3 No’lu  Şube olarak 2010 yılında Çekmeköy için konulan hedeflerin tamamına ulaştıkları için mutlu olduğunu, Mahir Bey’in çıtayı daha yukarılara taşıyacağına inandığını” söyledi.

 

                    

 

          Şube Başkanı Erol Ermiş ise görev değişiminin Çekmeköy ve şubemiz için hayırlara vesile olmasını diledikten sonra sendikamızın faaliyetleri  ve bu faaliyetler neticesinde elde edilen kazanımları anlattı. Öğretmenlere verilen destek kursu ücretinin %100 artırılmasını olumlu karşıladıklarını ancak bunun ek derslere de yansıtılması gerektiğini belirtti.  İstanbul 3 No’lu Şube Başkanı Erol Ermiş;  İHH, Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sendikamızın ortak projesi olan “Her Sınıf’ın Bir Yetim Kardeşi Var!” projesine Çekmeköy’ün büyük destek vereceğine inandığını belirterek konuşmasını bitirdi.

 

                    

 

          Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’ın da kısa bir selamlama konuşması yaptığı program, Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür yardımcıları Sanlı Ulus ve Ahmet Bulat’ın verdiği Türk Sanat Müziği konseri ile son buldu.